Om ConText

Læs mere om ConText her

ConText er et kommunikations- og marketingbureau. Vi hjælper mindre virksomheder med digital marketing og tekstforfatning.

Navnet ConText er sammensat af content og text. ConText udarbejder indhold til din digitale marketing og tekst til din virksomhedskommunikation, og vi tager altid højde for konteksten

Stine Fentz

Stine er ejer af ConText.

Stine har viden om forretning, strategi, salg, marketing og webkommunikation. Hun er specialiseret i digital marketing og webformidling.

Stine er uddannet markedsføringsøkonom,  professionsbachelor i International Sales & Marketing Management og Cand.it.webkommunikation.

Stine har kompetencer indenfor forretningsudvikling, marketing og tekstarbejde. Hun arbejder med virksomhedskommunikation i et forretningsudviklende perspektiv på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

ConText hjælper dig med din virksomheds professionelle kommunikation og marketing. Vi analyserer, planlægger og eksekverer på værdiskabende aktiviteter, så din virksomhed når de opsatte mål. Vi skaber kreativt, velskrevet og værdifuldt indhold til din content marketing

ConText er specialiseret indenfor Digital Marketing og Tekstforfatning.

Værdier i ConText

Kvalitet

Vi er ikke en stor maskine. Vi har den enkelte kunde i centrum. Vi leverer kvalitet hver gang.

Autenticitet

Indhold skal kunne mærkes. Personlighed skal skinne igennem. Vi vægter det autentiske.

Fleksibilitet

Kundens behov er i centrum. Vi er fleksible i både arbejde og samarbejde. Vi tilpasser os kunden.