Om ConText

Velkommen til

ConText er din strategiske samarbejdspartner. Jeg hedder Stine Fentz og hjælper mindre virksomheder med online marketing og digital strategi

Navnet ConText er sammensat af ordene content og text. Konteksten er det centrale for alt professionel kommunikation og marketing, med fokus på tilpasning af indholdet til målgruppen.

Stine Fentz

Hej, jeg hedder Stine Fentz og er ejer af ConText.

Jeg har viden om forretning, strategi, salg, marketing og webkommunikation. Jeg er specialiseret i digital marketing og webformidling.

Jeg er uddannet markedsføringsøkonom,  professionsbachelor i International Sales & Marketing Management og Cand.it.webkommunikation.

Jeg har opnået kompetencer inden for forretningsudvikling, marketing og digital strategi. Jeg arbejder med virksomhedskommunikation i et forretningsudviklende perspektiv på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

ConText er din strategiske sparringspartner, der skaber værdi i din online marketing med en klar retning for din digitale strategi. Viden, læring og sparring skaber kompetencer, der løfter din virksomhed.

Værdier i ConText

Kvalitet

Vi er ikke en stor maskine. Vi har den enkelte kunde i centrum. Vi leverer kvalitet hver gang.

Autenticitet

Indhold skal kunne mærkes. Personlighed skal skinne igennem. Vi vægter det autentiske.

Fleksibilitet

Kundens behov er i centrum. Vi er fleksible i både arbejde og samarbejde. Vi tilpasser os kunden.