Tekstforfatning

Vi skriver dine tekster

Vi skriver kreative, målrettede og professionelle tekster til din virksomhedskommunikation.

Kommercielle tekster læses idag oftest på en skærm. Dine kunder har kort tid til at skimme din tekst online, så den skal ramme plet med det samme.

Har din virksomhed behov for professionelt udarbejdet kommunikation, så står ConText klar til at hjælpe dig.

Har du allerede teksten, så tilbyder vi også korrektur og tekstoptimering. 

Vi skriver din tekst

Webtekst

Blogindlæg

Nyhedsbreve

Skriver

Tekstyper

Vi skriver tekst til dit website. 

Er du ved at oprette dit første website som selvstændig og søger hjælp til, hvordan du kommunikerer skarpt og direkte til din målgruppe, så kan ConText hjælpe dig med en sammenhængende kommunikationsstrategi for dit website.

Vi løser både små og store tekstopgaver, om det er en side eller et helt website, så kan vi hjælpe dig. Har du teksten i forvejen hjælper vi gerne med korrektur eller tekstoptimering.  

Vi skriver og opsætter enkeltstående nyhedsbreve, men vi kan også stå for den samlede e-mail marketing for din virksomhed. 

Vi skriver dit blogindlæg. Vi skriver om alle emner og du kan anvende det på din egen blog, din virksomheds blog eller som gæste-blogindlæg. Du sparer tid, som du kan bruge på din forretnings kerneydelse.

Vi hjælper også gerne med din samlede digitale marketing strategi, opsætning af blog og produktion af indhold. Læs mere om inbound marketing her. 

Hvordan arbejder ConText?

ConText skriver kvalitetstekster til din virksomheds kommunikation og marketing. Vi producerer stærke tekster, der fænger hos dine kunder.

Læs mere om hvordan vores arbejdsproces er struktureret og hvordan vi opnår det bedst mulige samarbejde med vores kunder.