Digital strategi

Sæt retning på din digitale strategi

ConText er din strategiske sparringspartner. Jeg hjælper dig med at sætte en værdiskabende retning for din virksomhed, så du får en tydelig strategi og værktøjerne til at eksekvere planerne.

Jeg hjælper dig til øget fokus på den værdi, du skaber i din virksomhed. Vi sætter sammen retning, mål og strategi, så du kan realisere dine drømme med de ressourcer, du har til rådighed. 

Strategi

Sparring

Har du brug for konkret rådgivning på et specifikt problem, så kan vi løse det i fællesskab.

Hvis du er gået i stå og vil have friske øjne på fx din hjemmeside, dit nyhedsbrev eller dit content, så book en sparringssession hos mig.

Sparring - 2 timer
Pris 1400kr. + moms

Marketingrådgivning

Vil du blive klogere på et specifikt emne inden for online marketing? Har du brug for oplæring, så book marketingrådgivning hos mig.

Du får sidemandsoplæring i et specifikt emne med udelukkende fokus på dig og din virksomhed.

Marketingrådgivning/oplæring - 2 timer
Pris 1400kr. + moms

Strategimøde

Har du brug for en strategisk sparringspartner, så book et strategimøde hos mig, hvor vi sammen sætter mål, definere en strategi og lægger en konkret handlingsplan for din virksomhed.
Få nye øjne på virksomhed og skab vækst.
Prisen er inklusiv frokost.

Strategimøde - 4 timer
Pris 3500kr + moms

Skriver

Book et strategimøde

Du får 4 timers strategisk sparring med fokus på din virksomhed.

Vi ser på din situation lige nu, dine udfordringer og din målsætning. Sammen udarbejder vi en konkret plan for, hvordan du får rykket din virksomhed og kommer i mål med dine drømme. 

Hvilke aktiviteter skal du fokusere på, hvordan griber du det an og hvor skal du starte? Vi ser på dine strategiske prioriteringer, vælger de bedste taktikker og udarbejder en operationel handlingsplan, så du er klar til at implementere og eksekvere efter mødet.